Activitat: Nocturna
Pes aprox. mascle: 480 g
Pes aprox. femella: 850 g
Envergadura: 70 - 100 cm
Hàbitat: Boscos amb clarianes i a les sabanes amb formacions rocoses.
Aliments: Animals petits i mitjans com aus, rosegadors, rèptils i insectes.
Amenaces: Humans i àligues.

Area de distribució:

bubo-africanus_area

Estat de conservació: Preocupació menor

estat_LC

Identificació
Rapinyaire nocturna mitjana. Amb una envergadura d’uns 100 cm. i una longitud d’uns 45 cm. Plomatge grisenc amb algunes taques blanques i negres, ratllat transversalment. Ulls grans de color groc.