Activitat: Nocturna
Pes aprox. mascle: 2,5 kg
Pes aprox. femella: 4 kg
Envergadura: 150 - 180 cm
Hàbitat: Cingleres, espais oberts, boscs.
Aliments: Conills, ratolins, ocells i eriçons.
Amenaces: Humans, torres elèctiques, àligues i corbs

Area de distribució:

bubo-bubo_area

Estat de conservació: Preocupació menor

estat_LC

Identificació
Rapinyaire nocturna més grossa del món. Amb una envergadura d’uns 170 cm. i una longitud d’uns 73 cm. Els ulls són grans i ataronjats. Plomatge marró amb taques fosques. Ales arrodonides i cua curta.