Activitat: Nocturna
Pes aprox. mascle: 650 g
Pes aprox. femella: 1 kg
Envergadura: 90 - 150 cm
Hàbitat: Molt variable, evita zones molt fredes i els boscos molt densos.
Aliments: Conills, ratolins, ocells i peixos.
Amenaces: Humans, torres elèctriques, carreteres i àligues.

Area de distribució:

bubo-virginianus_area

Estat de conservació: Preocupació menor

estat_LC

Identificació
Rapinyaire nocturna mitjana. Plomatge grisenc o marró amb algunes taques negres, ratllat transversalment. Ulls grans de color groc.