Activitat: Diürna
Pes aprox. mascle: 700 g
Pes aprox. femella: 400 g
Envergadura: 60 - 90 cm
Hàbitat: Espais oberts i zones humanitzades.
Aliments: Carronya, ratolins, sargantanes, insectes, ous, pollets, fruita i llavors.
Amenaces: Humans i residus tòxics.

Area de distribució:

cathartes-aura_area

Estat de conservació: Preocupació menor

estat_LC

Identificació
Ocell de la família dels còrvids que habita a camp obert, sovint a prop del medi humà, a la major part de l'Àfrica Subsahariana.