Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1
Cim d´Àligues Facebook Cim d´Àligues Pinterest Cim d´Àligues Twitter Cim d´Àligues Instagram
Cim d´Àligues Cim d´Àligues Cim d´Àligues

**Articles**

Cim d'Àligues

 


alt

Cim d’Àligues és  centre especialitzat en aus rapinyaires.

 

 

Els principals objectius del centre són:


 

 

 

Informatius: 

Donant a conèixer al públic que ens visita, les característiques i peculiaritats d’aquests magnífics ocells, a través de les visites comentades que s’imparteixen a la zona de gàbies, i els vols en llibertat que es desenvolupen en un mirador natural.alt Consultar horaris.

 Didàctics:

Per tal d’aconseguir la sensibilització i respecte cap a la natura, hem creat uns programes educatius dirigits als grups escolars que ens visiten. La nostre labor amb aquests grups es centra especialment en l’estudi i apropament vers les aus rapinyaires, sense oblidar-nos del resta d’elements que formen l’ecosistema i la seva relació.


Els continguts treballats amb els grups escolars, s’adapten sempre a l’edat que ens visita, i es complementa amb uns quaderns de treball, elaborats segons quatre nivells de comprensió.

Consulteu "Programa educatiu"

Entitat n.EA-068 inscrita en el cens general d'entitats d'Educació Ambiental de Catalunya


title

Proteccionistes:

 

Acollida d'aus irrecuperables (segons conveni amb el Departament d'Agricultura de la Generalitat).

 

Colaborant amb BVCF Fundació per a la conservació del Voltor negre.

Centre de cria. 

La música que hi ha en el vídeo és de l'autor: David Salvans. Esta inclosa en el CD Hidrogen - Espais Naturals de Catalunya - vol II amb el Títol de Cim d'Àligues. 

 

 

 

Mapa del centre:

Les instal.lacions estan adaptades (excepte l'itinerari).

Els gossos o animals de companyia no poden accedir a la zona d'aus ni a la zona de vol.

alt 

Podeu veure un  detall de les instal.lacions i descripció de les zones i si voleu un accés a la nostra   galeria de fotografies del centre.

 

Una mica d'història:altCim d’Àligues és un centre únic en el seu gènere en l’estudi, mostra, cria i vol d'aus rapinyaires.

La idea de crear Cim d'Àligues neix a partir de l'afició que des de petit tenia Rafa Farriols a les aus rapinyaires. Després de visitar diversos centres arreu d'Europa, el projecte començava a tenir forma...

Al març de l’any 1994, i després de quasi bé tres anys de recerca de terrenys, tràmits, permisos, obres, etc... es va obrir Cim d’Àligues, que va ser el primer centre especialitzat en aus rapinyaires a l'estat Espanyol. Encara que la inaguració oficial no es va produir fins quatre mesos més tard, al juny.

L’equip inicial era de quatre persones i uns 20 ocells. Actualment ja som sis persones, més monitors de reforç durant l’època escolar. Pel que fa a ocells en tenim uns 100 de 28 espècies diferents, distribuides en dues zones diferents: uns estan a la zona d'aus a la vista del públic i la resta a les instal·lacions de cria.

 

Què fer amb una au ferida?

 

 

 
**Joomla! Debug Console**

**Session**

**Profile Information**

**Memory Usage**

**Database Queries**

**Parsing errors in language files**

**Language Files Loaded**

**Untranslated Strings**