Activitat: Diürna
Pes aprox. mascle: 840 g
Pes aprox. femella: 1,135 kg
Envergadura: 97 - 126 cm
Hàbitat: Paratges amb penya-segats i rocams, aprofiten las cornises para criar i reposar.
Aliments: Ocells, ratolins i sargantanes.
Amenaces: Humans, ducs, àligues i corbs.

Area de distribució:

falco-cherrug_area

Estat de conservació: En perill

estat_EN

Identificació
Rapinyaire diürna mitjana. Amb una envergadura d’uns 110 cm. i longitud d’uns 50 cm. Espatlla marrón. En el vol destaquen les seves ales punxegudes.
A la imatge: jove a primer terme, adult al fons.