Activitat: Diürna
Pes aprox. mascle: 1.060 g
Pes aprox. femella: 2 kg
Envergadura: 105 - 131 cm
Hàbitat: Espais oberts, muntanyes i penya-segats marins.
Aliments: Ocells, ratolins i conills.
Amenaces: Humans, àligues i corbs.

Area de distribució:

falco-rusticolus_area

Estat de conservació: Preocupació menor

estat_LC

Identificació
El més septentrional dels falcons.
A la imatge: jove a primer terme, adult al fons.