Activitat: Diürna
Pes aprox. mascle: 8 kg
Pes aprox. femella: 8 kg
Envergadura: 240 - 280 cm
Hàbitat: Indrets solitaris, amb penya-segats on fa el niu i terrenys oberts on surt a buscar el menjar.
Aliments: Carronya.
Amenaces: Humans, torres elèctriques i residus tòxics.

Area de distribució:

gyps-fulvus_area

Estat de conservació: Preocupació menor

estat_LC

Identificació
Rapinyaire diürna i carronyera grossa. Amb una envergadura d'uns 275 cm. i una longitud d'uns 105 cm. Plomatge marró clar, menys les primàries de les ales i la cua que són negres. Cap i coll lleugerament recobert d'un curt plomatge blanquinós.