Activitat: Diürna
Pes aprox. mascle: 2 kg
Pes aprox. femella: 2 kg
Envergadura: 146 - 175 cm
Hàbitat: Paratges accidentats i solitaris amb penya-segats on instal·la el seu niu.
Aliments: Carronya, insectes i ous.
Amenaces: Humans, torres elèctriques, residus tòxics i corbs.

Area de distribució:

neophron-percnopterus_area

Estat de conservació: En perill

estat_EN

Identificació
Rapinyaire diürna, carronyera mitjana. Amb una envergadura d’uns 165 cm. i una longitud d’uns 65 cm. Plomatge de tons marroms en els joves i blanc embrutit els adults.