Activitat: Nocturna
Pes aprox. mascle: 185 g
Pes aprox. femella: 220 g
Envergadura: 45 - 50 cm
Hàbitat: Boscos oberts i prats tropicals i subtropicals.
Aliments: Insectes, petits rosegadors, ocells i sargantanes.
Amenaces: Humans, àligues i ducs.

Area de distribució:

ptilopsis-leucotis_area

Estat de conservació: Preocupació menor

estat_LC

Identificació
Rapinyaire nocturna mitjana. Amb una envergadura d’uns 100 cm. i una longitud d’uns 45 cm. Plomatge grisenc amb algunes taques blanques i negres, ratllat transversalment. Ulls grans de color groc.