Cal reservar?
Sí, cal comprar les entrades online. En el cas que volguessin dinar al bar-restaurant. Tel: 93 866 26 73.

Està adaptat a les cadires de rodes?
Sí, els camins i les àrees principals són  terreny natural de sorra i estan adaptades a cadires de rodes.

Podem entrar amb el gos?
El gossos no poden accedir a les àrees on hi ha ocells (aviaris i zona de vol). Fora de l’horari de vol poden entrar lligats, i estar a la terrassa del restaurant o a les àrees de pícnic.
El pàrquing no hi ha ombra, per aquest motiu hem construït unes gosseres individuals on s’hi poden quedar els gossos, l’estona que visitin les aus. (Servei de franc).

Quina és l’època bona per venir?
Totes les èpoques són bones per venir a visitar-nos; només cal tenir en compte que tot és a l’aire lliure, i que en cas de pluja, o vents intensos, la sessió de vol pot cancel·lar-se.

Organitzeu festes d’aniversari?
No organitzem festes d’aniversari.
Les activitats dirigides que els podem oferir són la visita guiada i la sessió de vol.
Si per celebrar-ho també desitgen fer un àpat, poden utilitzar les zones de pícnic o bé reservar taula al restaurant al telèfon: 93 866 26 73.

S’hi pot arribar amb transport públic?
Per arribar al Cim d’Àligues amb transport públic, hi ha l’empresa d’autobusos Sagalés, que té una parada que es diu “Els Pinets” o “La Roca grossa”, que està a uns metres del recinte. De tota manera, tingueu en compte que en aquests metres de carretera no hi ha vorera, i que s’ha d’anar en compte al transitar-hi.
Les dades de la empresa Sagalés són: Passeig de Sant Joan, 52 Barcelona. Tel.93.231.27.56. Consultar horaris www.sagales.com