Activitat: Diürna
Pes aprox. mascle: 3,3kg
Pes aprox. femella: 3,3Kg
Envergadura: 191 - 215 cm
Hàbitat: Espais oberts i zones semidesèrtiques
Aliments: Serps, raotlins, insectes i granotes.
Amenaces: Humans, àligues i ducs.

Area de distribució:

saggitarius-serpentarius_area

Estat de conservació: Vulnerable

estat_VU

Explicació
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum eget eleifend dolor. Cras sit amet interdum velit. Aliquam cursus vel tortor at mollis. Ut scelerisque, ligula non consequat placerat, urna felis adipiscing lorem, vel posuere libero est nec nulla. Sed sagittis quam id magna elementum sagittis. In vitae iaculis enim, nec pharetra quam. Mauris placerat in massa in rhoncus. Nulla in lorem sem. Phasellus pharetra erat mauris, eu mattis urna malesuada eget. In pharetra, nunc in lacinia accumsan, dolor sem molestie ante, a gravida nisi ligula vitae sem. Nam auctor gravida neque a rhoncus. ligula vitae sem. Nam auctor gravida neque a rhoncus.