Activitat: Diürna
Pes aprox. mascle: 370 g
Pes aprox. femella: 400 kg
Envergadura: 84 - 104 cm
Hàbitat: Espais oberts, zones humides i penya-segats marins.
Aliments: Insectes i ocells.
Amenaces: Humans, residus tòxics i àligues.

Area de distribució:

falco-eleonorae_area

Estat de conservació: Preocupació menor

estat_LC

Identificació
Rapinyaire diürna petita. Amb una envergadura d’uns 95 cm. i longitud d’uns 40 cm. En els adults l’espatlla i les ales són de color gris fosc i la part ventral és d’un marró rogenc amb taques negres. Existeix una fase fosca. En vol destaquen les seves ales punxegudes i la seva cua llarga.