Activitat: Diürna
Pes aprox. mascle: 650 g
Pes aprox. femella: 1 kg
Envergadura: 80 - 115 cm
Hàbitat: Paratges amb penya-segats i rocams, aprofiten les cornises per criar i reposar.
Aliments: Bàsicament ocells petits o mitjans (ornitòfag).
Amenaces: Humans, àligues, ducs i corbs.

Area de distribució:

falco-peregrinus_area

Estat de conservació: Preocupació menor

estat_LC

Identificació
Rapinyaire diürna mitjana. Amb una envergadura d’uns 100 cm. i longitud d’uns 45 cm. amb espatlla grisenca en els adults i marró en el joves. En el vol destaquen les seves ales punxegudes.
A la imatge: adult a primer terme, jove al fons.